Usluge

Osnovna delatnost firme Tip Top je iznajmljivanje i održavanje mobilnih toaleta. U stanju smo da u najkraćem roku ispunimo sve vaše zahteve u pogledu iznajmljivanja i održavanja mobilnih toaleta. Mobilni toaleti firme Tip Top su idealno rešenje za gradilišta ili prilikom renoviranja kuća kao i za razne manifestacije kao što su koncerti, festivali, vašari…

Kabine se lako transportuju i postavljaju, ne zahtevaju pripremu terena kao ni priključenje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. I, što je jednako važno, predstavljaju idealno ekološko rešenje koje ne narušava životnu sredinu.

Podrazumeva se da se striktno poštujemo sve evropske standarde. Za naše mobilne toalete/sanitarne sisteme koristimo isključivo najkvalitetnije italijanske hemikalije, što pored pouzdanosti i higijene, obezbeđuje i prijatan miris unutar kabine. Pored toga firma Tip Top pruža i sve usluge vezane za vodovodne i kanalizacione sisteme, od jednostavnih kao što su odgušenja sudopera, lavaboa, WC šolja, i ostalih kućnih instalacija do specijalizovanih usluga kao što su crpljenje septičkih jama, separatora masti i ulja i snimanja kanalizacije.

Toalet-na-gradilistu

Odgušenje kanalizacije

Firma TIP TOP pruža i sve usluge vezane za vodovodne i kanalizacione sisteme, od jednostavnih kao što su odgušenja sudopera, lavaboa, WC šolja, i ostalih kućnih instalacija do specijalizovanih usluga kao što su crpljenje septičkih jama, separatora masti i ulja i snimanja kanalizacije.

Snimanje kanalizacije

Oprema za snimanje kanalizacionih sistema se sastoji od monitora na kojem se prikazuje snimak i kamere koja vrši snimanje u cevi. Kamere su samohodne odnosno poseduju sopstveni sistem za kretanje unutar cevi…

Naše prednosti su fleksibilnost i pouzdanost, vršimo dezodoraciju i uklanjanja grafita i svaki mesec računamo kao 30 dana.

Nudimo dijagnostiku na licu mesta i dostavu filma na CD-u

  • preventivno snimanje
  • dijagnostičko snimanje
  • kontrolno snimanje
  • snimci cevi na CD
  • snimci cevi Ø 100 – Ø 2000 mm